Sürekli tatlı yapmayı seven biri olarak, sütlü helva tarifindeki malzemeler gerçekten dikkatimi çekti. Özellikle irmik, bu tatlının ana malzemesi olarak çok önemli. İrmik kullanmanın besin değeri açısından zengin olduğunu öğrenmek beni mutlu etti. Taze süt kullanmanın lezzeti artıracağına dair söyledikleriniz de çok doğru. Peki, tereyağı yerine margarin kullanmanın tadı ne kadar etkilediğini deneyimlediniz mi? Ayrıca, dövülmüş ceviz veya fındık eklemenin tatlıya kattığı kıtırlığın nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Sizin için en ideal tatlı hangisi?
Sürekli tatlı yapmayı seven biri olarak, sütlü helva tarifindeki malzemeler gerçekten dikkatimi çekti. Özellikle irmik, bu tatlının ana malzemesi olarak çok önemli. İrmik kullanmanın besin değeri açısından zengin olduğunu öğrenmek beni mutlu etti. Taze süt kullanmanın lezzeti artıracağına dair söyledikleriniz de çok doğru. Peki, tereyağı yerine margarin kullanmanın tadı ne kadar etkilediğini deneyimlediniz mi? Ayrıca, dövülmüş ceviz veya fındık eklemenin tatlıya kattığı kıtırlığın nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Sizin için en ideal tatlı hangisi?
Cevap yaz